Prezentare

Multe locuri frumoase si pitoresti poate ai vazut tu calatorule pe unde ai umblat si, poate... ai crezut ca le-ai vazut pe toate. Te invitam si la noi la poalele Mateiasului in rascrucea Iezerului cu a Leaotei , in vechiul culoar ce desparte Muntenia de Tara Romaneasca.
Aici vrem sa te primim pe tine , departe de griji, praf , aglomeratia urbana si nebunia cotidiana , aici sa-ti faci pasul de hodigna , sa respiri aerul proaspat al " Florii de colt" , sa gusti din bucatele preparate in bucataria noastra , sa petreci cateva zile alaturi de oameni prietenosi si veseli , sa vizitezi numeroasele obiective din zona , sa te bucuri de ce a lasat natura pe aceste meleaguri.
Dispunem de 22 locuri de cazare in 11 camere duble . Camerele mari, incalzite prin centrala proprie, sunt utilate si dotate modern pentru un confort deosebit .Individualizarea fiecarui spatiu cu nuante de culoare si decoratiuni personalizate , prin amplasarea unui mic parculet in curtea pensiunii, cu ajutorul natural al raului Dambovita ce curge in spatele gradinii noastre , dar mai ales cu verdele muntilor ce ne inconjoara , toate astea sunt aici si va asteapta.
Parcarea se face in curtea pensiunii si este gratuita